З метою стимулювання творчого самовдосконалення студенської молоді, розвитку обдарованих здобувачів освіти та визначення рівня викладання предметів професійно- теоретичної та професійно- практичної підготовки, 20.11.2025 року було проведено внутрішньоучилищний конкурс фахової майстерності з професії: “Кондитер” на ІІІ кваліфікаційний розряд. Конкурс складався з двох частин – теоретична та практична частина.
Теоретична частина передбачала перевірку знань з предметів професійно-теоретичної підготовки та включала 60 тестових завдань. Здобувачі освіти виконували завдання на персональному комп’ютері .
Практична частина передбачала виконання двох завдань, а саме: приготування «Пляцкобон з корицею» та приготування мусу «Три шоколади в склянці» .
РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ:
І місце – Проноза Владислав,
ІІ місце – Маляренко Анастасія,
ІІ місце – Сінькевич Анастасія,
ІІІ місце – Коваленко Яна.
Вітаємо учасників конкурсу!!!









