Професії

НАШІ ПРОФЕСІЇ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ 9 КЛАСІВ (ТЕРМІН НАВЧАННЯ 2 РОКИ 10 МІСЯЦІВ):

1. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (Автослюсар). Слюсар з механоскладальних робіт

2. Слюсар з механоскладальних робіт. Слюсар-ремонтник.

3. Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

4. Кухар. Кондитер.

5. Пекар. Кондитер.

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ 11 КЛАСІВ (ТЕРМІН НАВЧАННЯ 10 МІСЯЦІВ):

1. Електрогазозварник.

2. Кухар.

3. Машиніст крана (кранівник).

4.Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (Автослюсар).

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ 11 КЛАСІВ (ТЕРМІН НАВЧАННЯ 1 РІК 6 МІСЯЦІВ):

1. Кухар. Кондитер.

2. Пекар. Кондитер.

3. Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

4. Слюсар-інструментальник. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (Автослюсар).

МАЙСТЕР-КЛАСИ

Професія “Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах”

Клепач Валентин Олександрович

“Напівавтоматичне зварювання стикового з’єднання у вертикальному положенні. Творчість у професії “Електрозварник”. Виготовлення підсвічника”

Кірнос Ростислав Леонідович

“Ручне дугове зварювання таврового з’єднання у горизонтальному положенні”

Ларіонова Аліна Іванівна

«Зварювання нескладних з’єднань з вуглецевих сталей»

Рибальченко Віталій Олексійович

“Зварювання вішалки для побутових потреб за допомогою ручого дугового зварювання”

Оленич Сергій Григорович

“Зварювання господарського візка для побутових потреб”

Печорських Олена Анатоліївна

“Використання SMART-технологій у зварювальному виробництві”

Професія “Кухар. Кондитер”

Бондаренко Людмила Юріївна

“Меренговий рулет”

Ховайба Владислав Володимирович

“Приготування свинячих ребер з овочами гриль та грибним соусом”

Соломка Любов Михайлівна

“Форель запечена у жаровій шафі”

Дерев’янко Наталія Валентинівна

“Технологія приготування страв з курячого м’яса. Котлета по-київськи”

Халілова Наталія Василівна

“Торт “Наполеон” з меренговим прошарком”

Копичко Олексій Костянтинович

“Приготування страв із субпродуктів. Паштет печінковий”

Удовицька Яна Анатоліївна

“Технологія приготування томатно-лаймового зефіру”

Удовицька Яна Анатоліївна

“Перепілка-галантин під вишневим і сирним соусами”

Професія “Пекар. Кондитер”

Ларіонова Тетяна Миколаївна

“Приготування дріжджового тіста для ватрушки з сиром”

Ніколайчук Анастасія Миколаївна

“Приготування калача святкового”

Лисенко Катерина Тимофіївна

“Приготування розтягаїв з начинкою”

Мазур Тетяна Борисівна

“Приготування італійської фокаччі (focaccia)”

Бондарєва Надія Олексіївна

“Приготування пирога “Лотос”

Професії “Слюсар з механоскладальних робіт. Слюсар-ремонтник”

“Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Слюсар з механоскладальних робіт”

Сегеда Анна Володимирівна

«Складання механізмів ведучого заднього моста легкового автомобіля»

Реброва Юлія Валеріївна

«Поршні – складання з шатуном»

Фомовський Фелікс Володимирович

“Складання та ремонт карданної передачі”

Осіпа Володимир Васильович

«Такелажні роботи»

Ємельянов Ігор Григоворич

«Паяння електричних проводів»

Козловський Микола Юрійович

“Посадка з натягом підшипника на вал”

Чех Дмитро Владиславович

“Нарізання зовнішньої різьби ручним інструментом”

Грицак Людмила Іванівна

“Клепання металу механічним заклепочником”

Професія “Машиніст крану (кранівник)”

Яресько Лариса Григорівна

“Підготовка мостового крана до роботи”

Професія “Слюсар-інструментальник”

Луцький Станіслав Йосипович

Майстер-клас “Виготовлення шпонки для з’єднання вала з муфтою”

Фомовський Фелікс Володимирович

Майстер-клас “Притирання плоскої поверхні”