Стажування-2022 Кондитер

Педагогічні працівники професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука, а саме: викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання з професії «Кондитер» в період з 7 по 11 листопада успішно пройшли стажування у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу на базі РЦ ПТО №1 м. Кременчука за програмою «Новітнє обладнання й сучасні виробничі технології у закладах ресторанного господарства». Під керівництвом Марини Ельченко стажери ознайомились теоретично та відпрацювали на практиці сучасні рецептури кондитерських виробів та техніки їх декорування. Учасники темперували шоколад різними способами, виготовляли шоколадні плитки з сублімованими ягодами, шоколадний декор; готували ніжне мусове лимонне тістечко з основою із насіння льону, солоду та темного пива. Використовуючи сучасні методи та обладнання, майстри своєї справи, оздобили власноруч приготований смаколик технікою декору “велюр”, а відпрацьовуючи прийоми з приготування та оздоблення сучасних тематичних тортів, оформили для подачі різні варіанти кондитерських виробів. Стажування пройшло в дружньому колективі однодумців та справжніх професіоналів своєї справи. Майбутнє професії в надійних руках!