Педагогічні працівники професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука, а саме: викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання з професії «Кондитер» в період з 7 по 11 листопада успішно пройшли стажування у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу на базі РЦ ПТО №1 м. Кременчука за програмою «Новітнє обладнання й сучасні виробничі технології у закладах ресторанного господарства». Під керівництвом Марини Ельченко стажери ознайомились теоретично та відпрацювали на практиці сучасні рецептури кондитерських виробів та техніки їх декорування. Учасники темперували шоколад різними способами, виготовляли шоколадні плитки з сублімованими ягодами, шоколадний декор; готували ніжне мусове лимонне тістечко з основою із насіння льону, солоду та темного пива. Використовуючи сучасні методи та обладнання, майстри своєї справи, оздобили власноруч приготований смаколик технікою декору “велюр”, а відпрацьовуючи прийоми з приготування та оздоблення сучасних тематичних тортів, оформили для подачі різні варіанти кондитерських виробів. Стажування пройшло в дружньому колективі однодумців та справжніх професіоналів своєї справи. Майбутнє професії в надійних руках!
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-d882938838f500b08fbe7516008a340f-V.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-e50bd625a28b4e0f40be871c2fc6b52a-V.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-f917a6c3021c4cc90205f9f3574044fa-V.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/Kondymter-2022.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-8f29983fabbf306a30e388f250cbc246-V.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-771d96726c0fda65e330745a4f07f7ea-V.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-a4a8e4f6b1b4acc5a49e821d3e6ac71c-V.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2022/11/IMG-b67847cb524e8f872ff4de101cf6252a-V.jpg)