В рамках проведення тижня методичної комісії «Сфери послуг і харчової промисловості 20 жовтня 2025 року відбувся показовий позакласний захід на тему: «Святкуємо День кухаря» для здобувачів освіти першого курсу, групи № 3, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер».
Мета заходу: контроль за рівнем сформованих професійних компетентностей з навчального предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», популяризація страв української національної кухні, розвиток критичного та логічного мислення, ерудиції, виховання інтересу до професії, предмету. Захід підготувала викладач професійно-теоретичної підготовки Удовицька Я.А.
Здобувачі освіти груп, які навчаються за професіями: «Кухар. Кондитер», «Пекар. Кондитер» підготували галерею тематичних стіннівок до Дня кухаря і кулінара.




