У професійно-технічному училищі № 26 м. Кременчука 04 грудня 2023 року відбувся майстер-клас від майстрів виробничого навчання з професії «Пекар. Кондитер» на тему: « Способи формування булочних виробів ».
Мета: формувати у здобувачів освіти інтерес та любов до обраної професії, поняття про підготовку сировини та набуття навичок в креативному оформленні здобної випічки; вчити готувати і формувати смачні булочки, декорувати перед подачею за допомогою пудри, посипок, глазурі. Майстри виробничого навчання групи № 5 з професії «Пекар. Кондитер» Копичко О.К., Бондарєва Н.О.
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2023/12/photo_2023-12-27_10-51-08.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2023/12/photo_2023-12-27_10-51-06.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2023/12/photo_2023-12-27_10-51-01.jpg)
![](https://ptu26.com.ua/wp-content/uploads/2023/12/photo_2023-12-27_10-51-04.jpg)