У професійно-технічному училищі № 26 м. Кременчука 05 грудня 2023 року відбувся показовий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» за результатом навчання 3. Готувати страви з яєць, молока та молочних продуктів. Тема уроку: Технологія приготування омлетів: натурального, печеного, солодкого, запечених яєчних страв».
Мета: Формувати в здобувачів освіти ключові і професійні компетентності за темою уроку: «Технологія приготування омлетів: (натуральний, змішаний фарширований, солодкий), запечених яєчних страв. Вимоги до якості», наскрізні лінії, вчити здобувачів освіти готувати різні види омлетів і запечених страв з яєць, систематизувати знання учнів з теми за результатом навчання (РН3); розвивати критичне і логічне мислення, творчу уяву, кмітливість, здатність учнів працювати в команді; виховувати інтерес до обраної професії, бережливе ставлення до сировини, матеріальних цінностей, любов і повагу до обраної професії, мотивацію до навчання, підтримку один одного, самостійність, естетичний смак, доброзичливість і вимогливість.
Форми, методи, прийоми: розповідь, евристична бесіда, фронтальні, інтерактивні, візуалізація, демонстрація матеріалів до теми уроку, робота з роздатковим матеріалом. Урок підготувала викладач професійно-теоретичної підготовки Удовицька Я.А.