Показовий позакласний захід «Спритні кулінари»

У Професійно-технічному училищі № 26 м. Кременчука 31 жовтня 2024 року відбувся цікавий, змістовний, інформативний позакласний захід на тему: «Спритні кулінари» для учнів груп: № 3, № 1 з професії «Кухар. Кондитер».
Мета заходу: формування ключових, предметних та професійних компетентностей, наскрізних ліній; поглиблення знань здобувачів освіти про технологію приготування страв різних народів світу; закріплення знань здобувачів освіти про найпотрібнішу професію «Кухар» і усвідомлення того, що добробут нашої країни і всіх громадян примножується працею; виховання поваги до трудівників та прагнення сумлінно працювати; сприяння розвитку трудової активності і працьовитості учнів, прищеплення здобувачам освіти бережливого й економічного ставлення до сировини.
Форми, методи, прийоми: розповідь, пояснення, словесні, інтерактивні, рольові, ігрові, кулінарна вікторина, демонстрація матеріалів до теми уроку, візуалізація до теми уроку, змагання, діалог, синергія щодо опрацювання різних видів роботи.
Позакласний захід підготувала викладач професійно-теоретичної підготовки Удовицька Яна Анатоліївна.