Якість освітніх послуг
•Якщо педагог чітко спланує роботу, визначиться як буде проводити дистанційне навчання, які цифрові сервіси буде використовувати, підготує якісні навчальні матеріали та організує зворотній зв’язок з учнями, то таке навчання забезпечить необхідну якість освітніх послуг.
Онлайн-курс «Цифрограм для вчителів»
Перелік вебресурсів для професій торгівлі, ресторанного господарства та сервісу
•Бібліотека кулінара http://book4cook.in.ua/
•Підручник з предмета „Організація виробництва та обслуговування” (професія кухар, кваліфікація 3,4розяряди)https://issuu.com/52461/docs/
•Навчальний посібник „Помічник кухаря”https://drive.google.com/file/d/1Tyh-ICa8OvlBlhE9XrWzi7jxtW7A09OX/view?usp=sharing
•Збірник завдань з предмета „Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства” (професія кондитер, кваліфікація 3 розряд) https://drive.google.com/open?id=0ByCnjgjKJNHoc203bFZ6YmVkN3M
•Збірник інструкційних карток до проведення практичних занять з дисципліни „Устаткування закладів ресторанного господарства” https://drive.google.com/drive/folders/1OJCRWGS5Nk0dmXSn_5czezPeAjVLSipf
Бібліотека кулінара http://book4cook.in.ua/
Підручник з предмета „Організація виробництва та обслуговування” (професія кухар, кваліфікація 3,4розяряди)
Посібник „Ситуаційні вправи та завдання” (професія кухар)
Робочий зошит з предмета „Облік, калькуляція, звітність” (професія кухар, кваліфікація 3,4розряди)
Майстер-клас „Карвінг – мистецтво вирізання з овочів та фруктів” http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/250-vstup
Майстер-клас „Кондитерський крем та оздоблення з нього” http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/261-vstup
Майстер-клас „Приготування страв національних кухонь народів світу”
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/273-vstup
Майстер-клас „Приготування салготів-коктейлів”
http://techfood.pto.org.ua/index.php/textbook-3/itemlist/category/286-vstup
Інтерактивні вправи LearningApps для професій кухар та кондитер:
Скрайб-презентація „Попереднє сервірування столу до сніданку”
Світові тенденції в оздобленні кондитерських виробів та новинки сучасного обладнання
Кондитерський лікбез: вивчаємо сучасні терміни
Перелік вебресурсів для професій торгівлі, ресторанного господарства та сервісу
•Збірник тестових завдань з предмета „Технологія їжі з основами товарознавства” (професія кухар, кваліфікація 3 розряд) •https://drive.google.com/drive/folders/1B83GOM71LzVX48AsHx8DJBLhZo_eH5mz
•Навчальний посібник з предмета „Малювання та ліплення” (професія кондитер) Порхун Л.
•https://drive.google.com/file/d/1FqC40i2IYgfuPA32AY5k9JQN91JfkYYX/view?usp=sharing
•Навчальний посібник „Практикум для кондитера” Порхун Л.
•https://drive.google.com/file/d/1d1Q1O5_9w5fx1d1QTzUi7x6ikJ_cI4iu/view?usp=sharing
•Посібник „Проблемні питання і тести контролю знань учнів для професій кухар, офіціант, автор: викладач КЦПОРКТРС Моторна О.О., 2015 https://nmc-pto.dp.ua/doc/2015/spos_23.pdf
Перелік вебресурсів для професій торгівлі, ресторанного господарства та сервісу
•Посібник „Ситуаційні вправи та завдання” (професія кухар)
•https://issuu.com/52461/docs/a7eec977db29b8
•Методичний посібник „Обрядова страва українського села (капусняки)”
•https://drive.google.com/drive/folders/1A-9fda-JIffGlf7-i4jCdm63leD58WDN
•Методичні рекомендації „Проблемне навчання за професією „Кухар” як умова підготовки висококваліфікованих робітників”
•https://drive.google.com/drive/folders/1B83GOM71LzVX48AsHx8DJBLhZo_eH5mz
•Тестові завдання „Підготовка сировини до виробництва”(професія кухар, кваліфікація 3 розряд)
•https://drive.google.com/drive/folders/1OJCRWGS5Nk0dmXSn_5czezPeAjVLSipf
•Кулінарний глосарій. Гнилосир Т.
•https://drive.google.com/drive/folders/1A-9fda-JIffGlf7-i4jCdm63leD58WDN
•Кулінарна словниця. Вакуленко Н.
•https://drive.google.com/drive/folders/1Jw1VITpaiFaOUIipj-7VvjaTnyyTEI4i
Перелік вебресурсів для зварювальних, слюсарних, електротехнічних та транспортних професій
“Основи розробки та програмування на верстатах з числовим програмним керуванням” Онофрейчук Н.В.
«Допуски, посадки та технічні вимірювання» (авт. Набродов В. 3.)
«Матеріалознавство та технологія металів» (авт. Власенко А. М.)
Навчальний посібник «Основи слюсарної справи»
Перелік та коротка характеристика онлайн-ресурсів для організації освітнього процесу
•Microsoft Teams https://www.microsoft.com/uk-ua/microsoft-365/microsoft-teams/free
•Microsoft Sway https://sway.office.com/
•Moodle https://moodle.org/
•Google Клас Classroom
•Google Диск https://drive.google.com/drive/
•Google Сайти
•Google Презентації
•Google Форми Google Forms
•YouTube https://www.youtube.com/
•Kahoot! https://kahoot.com/
•ClassDojo https://teach.classdojo.com/#/login?redirect=%2Flaunchpad
•«На Урок» https://naurok.ua/
•LearningApps.org https://learningapps.org/
•Piktochart https://piktochart.com/
•Canva https://www.canva.com/
•Plickers https://get.plickers.com/
•Classtime https://www.classtime.com/uk/
•Online Test Pad https://onlinetestpad.com/
Електромеханічна галузь:
Електротехніка http://eltech-upal.pto.org.ua/
Основи слюсарної справи («Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»)
Відомості із технічної механіки Організація технічного обслуговування та ремонту електроустаткування промислових підприємств. Загальні відомості про електричні установки.
Будова, монтаж, технічне обслуговування та ремонт освітлювальних електроустановок
Будова, технічне обслуговування та ремонт електричних апаратів
Основи такелажних робіт. Будова, монтаж, технічне обслуговування і ремонт електричних машин змінного та постійного струмів
Будова, технічне обслуговування і ремонт трансформаторів
Будова, технічне обслуговування та ремонт побутових приладів
Сонячні та вітрові енергоустановки
Слюсарна справаhttps://drive.google.com/drive/folders/0B7SF4IoAZosXME1mTW5QMmprLVE
Транспортна галузь:
Технологія токарної обробки (2 розряд)
Технологія токарної обробки (3 розряд)
Технологія токарної обробки (4 розряд)
Навчально-методичний комплекс з професії «Токар-фрезерувальник»
http://bcpl.pto.org.ua/index.php/component/k2/itemlist/category/198-textbook-1
Навчальний посібник «Основи слюсарної справи»
Будова та експлуатація автомобіля
Електронний контент: Будівельна та машинобудівна галузь
Електронний контент з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»https://drive.google.com/drive/folders/1Am9LALZ56Yvr1Grk3FtSvxJ35GHJU5hw
Матеріали предмету „Захист України”
Основи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації. Основні способи захисту населення в надзвичайних ситуаціях:
- Фосфорні бомби ; як захиститися від опіків
- Як розпізнати хімічну атаку і захиститися: важливі поради кандидата
наук - Хімічна атака: що робити у випадку хімічної атаки?
- Що робити у разі ядерної катастрофи? / Як захиститись від радіації? – Гліб Репіч
- Як діяти у разі ядерного вибуху: що робити, аби вижити
- Що таке ядерна зброя і які шанси вижити при вибуху?
- Йодна профілактика у разі ядерної загрози. Що варто знати кожному
- 28.09.2022 № 01/15-287 На № від МОЗ: 8 відповідей на запитання щодо йодної профілактики
Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів:
- БезМін – проєкт про безпеку.
- Ручні осколкові гранати РГД-5, РГ-42, Ф-1. Бойові властивості
- Протипіхотна міна МОН-50
- Протипіхотні міни ПМН та ПМН-2
- Протитанкова міна ТМ – 62м
- Протипіхотна міна ОЗМ – 72
- Бойовий патрон 5,45х39 (для АК-74)
- Увага‼ Протипіхотна міна, смертельна „пелюстка” ПФМ-1
Домедична допомога в умовах бойових дій (тактична медицина):
- Частина 1. Основні протоколи тактичної допомоги пораненим в умовах
бойових дій. ТССС. Сортування - Частина 2. ТССС протокол. Алгоритм дій за зонами допомоги
- Накладання турнікету з точки зору анатомії. Юрій Свідерський /
Судинний хірург, флеболог - Домедична допомога в умовах бойових дій. Навчально-тренувальний
центр тактичної медицини „КОЛЕСО” - Як накласти імпровізований джгут з підручних матеріалів, аби зупинити
кровотечу - Як надати першу допомогу непритомній людині. Стабільне бічне
положення - Домедична допомога: 2 важливі речі, які має вміти кожен школяр