У Професійно-технічному училище № 26 м. Кременчука 23 жовтня 2025 року відбувся показовий майстер-клас на тему: «Технологія приготування і подавання крюшону» для здобувачів освіти, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер», в групах № 19, № 20.
Мета заходу: формування професійних компетентностей здобувачів освіти за темою «Технологія приготування і подавання крюшону», формування знань, умінь, практичних навичок здобувачів освіти під час приготування і подавання крюшону, відтворення дій майстра виробничого навчання, ознайомлення здобувачів освіти з історією походження цього напою, з посудом, в якому традиційно готується крюшон, оформленням келихів, з креативною подачею напою; розвиток творчості, креативного мислення, навичок працювати в команді; виховання інтересу до обраної професії, до пізнання культур та традицій інших народів.
Автор майстер-класу «Технологія приготування і подавання крюшону» майстер виробничого навчання Мирошниченко С.М.










