Педагогічні працівники Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука взяли активну участь уIII обласній конференції «Сучасні тренди в кулінарії та професійній освіті: єдність теорії та практики», яка відбулася 16 жовтня 2025 року в рамках проєкту «Синергія закладів вищої та професійної освіти в умовах реалізації паралельного навчання» у очно/дистанційному форматі на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.
Під час роботи конференції учасники обмінялися перспективним досвідом та ознайомилися із сучасними технологіями в кулінарному мистецтві. У рамках Проєкту проведено презентації можливостей паралельного навчання в закладах вищої та професійної освіти. Заклади професійної (професійно-технічної) освіти презентували освітні можливості закладів професійної освіти та професії, які можуть опанувати студенти Університету в рамках паралельного навчання.
Організатори конференції Навчально -методичний центр професійно-технічної освіти у Полтавській області.







