На базі кулінарного хабу в Кременчуці “агенти змін”, серед яких викладачі Професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука Яна Удовицька та Владислав Ховайба, розпочали передавати набуті знання, досвід та проводити перші тренінги. Кухарів їдалень дитячих садочків та шкіл Кременчуцької громади навчали працювати з сучасним обладнанням і готувати страви з оновленого меню, яке забезпечить молоде покоління здоровим збалансованим харчуванням.
Проєкт реалізується у межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.
Учасники тренінгу долучились до вивчення особливостей впровадження та популяризації здорового харчування серед школярів, сучасних азів нутріціології та демонстрації приготування страв на багатофункціональному обладнані. Для групи готували соте овочеве, печеню по-домашньому з куркою, скрамбл та салат з помідорів з м’яким сиром і орегано.
Бути провайдерами подальшого навчання й перекваліфікації шкільних кухарів області – важливо і почесно, адже здорове і збалансоване харчування – запорука якісного й гармонійного розвитку наших дітей.