Педагогічні працівники професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука, а саме: викладачі професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання взяли активну участь у обласній конференції до Міжнародного Дня кухаря та кулінара, яка відбулася 20 жовтня 2022 року в режимі онлайн.
Тема конференції «Підготовка кваліфікованих робітників ресторанного сервісу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти». Викладач професійно-теоретичної підготовки професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука Удовицька Яна Анатоліївна доповідала з теми: «Прогресивні форми обслуговування у закладах ресторанного господарства». Модератор заходу – Тетяна Дмитренко, методист НМЦ ПТО у Полтавській області.